6 beste Flats in Side, Turkije – all-lodging.com (2024)

Side, gelegen aan de prachtige Turkse Rivièra, biedt een ongeëvenaarde ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie in een adembenemende omgeving. Het is de perfecte bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar comfortabele accommodaties en een vleugje luxe. De appartementen in Side bieden een ongeëvenaarde mix van stijl, comfort en gemak, waardoor ze een ideale keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een thuis weg van huis tijdens hun vakantie in Turkije.

Lijsten van accommodaties in Side:

  • Side Resorts

6 beste Flats in Side, Turkije – all-lodging.com (1)

Bekijk alle foto's

Sun City Apartments & Hotel

📍 Side Mh. 1095 Sk. No 22, Manavgat, Tr

De kamers verwelkomen gasten in een balkon en een zitruimte en zijn ingericht met een bank. Een inloopdouche, een apart toilet en een wastafel, evenals een haardroger en handdoeken zijn aanwezig.

Het pand is op 2 km afstand van Tempel van Apollo en Athene gelegen.

Om uw historisch bewustzijn te verrijken kunt u het Romeins theater bezoeken 2 km verwijderd van dit hotel.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

6 beste Flats in Side, Turkije – all-lodging.com (2)

Bekijk alle foto's

Aquarius Hotel

📍 Side Mahallesi 616 Sokak No: 2 Manavgat/Antalya 616 Sokak No:2

Bestaande uit een patio en een balkon, zijn de kamers van de accommodatie in Side uitgerust met een flatscreen TV met satellietzenders. Er is een inloopdouche en een apart toilet, samen met een haardroger en handdoeken.

Het centrum van Side kan worden bereikt binnen 10 minuten lopen van de accommodatie, en culturele locaties zoals het Museum van Side liggen binnen minder dan 1 km hier vandaan. Het Romeins theater in Side is op loopafstand van Aquarius.

Het privé strand is op 200 meter afstand gelegen.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

Populaire bestemmingen op Flats

Albufeira Melbourne Gent Londen Dubai

Luxe appartementen in Side

Ontdek de weelde en comfort van luxe appartementen in Side, waar elegantie en stijl samenkomen om een onvergetelijke vakantie-ervaring te creëren. Geniet van ruime interieurs, moderne voorzieningen en adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee vanuit je eigen privéterras.

6 beste Flats in Side, Turkije – all-lodging.com (8)

Bekijk alle foto's

Melissa Garden Apart Hotel

📍 Yali Mah. Kumkoy Yolu Uzeri

De kamers beschikken over een balkon en een eethoek, uitgerust met strijkfaciliteiten en airconditioning, evenals een flatscreen TV met satellietzenders. Ingericht met een bank en een bureau, hebben ze ook geluiddichte ramen. De badkamers zijn uitgerust met een haardroger en badlakens en hebben een apart toilet, een badkuip en een douche. Sommige units hebben uitzicht op het zwembad.

Het pand in Side is op 750 meter verwijderd van een zandstrand. Het Romeins theater ligt op loopafstand van Melissa Garden Apart. Busstation Corolla bevindt zich ook op 10 minuten wandelen ervandaan.

Het pand in Side geniet van een goede ligging in de buurt van winkels, markten en een minimarkt.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

Luxe appartementen in Side

6 beste Flats in Side, Turkije – all-lodging.com (9)

Bekijk alle foto's

Nar Apart Hotel

📍 Yali Mahallesi 1097 Sok. No 22

Nar Apart Side nodigt u uit naar een van de 20 kamers met airconditioning met een patio en een balkon en uitzicht op de patio. Ze zijn uitgerust met een bureau en koffie- en theevoorzieningen. De badkamers hebben een apart toilet en een douche, en zijn ook voorzien van een haardroger en badlakens.

Het aparthotel is gelegen binnen 25 minuten wandelen van de Antieke stad Side. Dit pand met 20 kamers is binnen 1 km afstand van een gratis strand gelegen.

Gasten kunnen historische bezienswaardigheden bezoeken, waaronder het Romeins theater, op afstand van 2 km van dit hotel, en meer te weten komen over Side.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

Strandappartementen in Side

Ervaar het beste van zowel land als zee met een verblijf in een van de prachtige strandappartementen in Side. Ontwaak met het geluid van de golven en geniet van eindeloze dagen op het zonnige strand, op slechts een steenworp afstand van je voordeur.

6 beste Flats in Side, Turkije – all-lodging.com (10)

Bekijk alle foto's

Villa Marla

📍 518. Sokak 1

Villa Marla appartementen zijn voorzien van airconditioning, en bieden een balkon, een terras en een zitruimte, evenals uitzicht over de tuin. Gasten hebben een bank, samen met verschillende media-opties, waaronder een TV. Deze 1-badkamer accommodatie heeft 2 slaapkamers. Dit strand appartement in Side omvat 1 badkamer, die een apart toilet, een badkuip en een douche biedt.

Tempel van Apollo en Athene is bereikbaar binnen 2 km.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

Hotels in Side

Beste middenklasse hotel 🌴
Beste beoordelingen ❤️ Aquarius Hotel
Goedkoopste hotel 🤑 Melissa Garden Apart Hotel

6 beste Flats in Side, Turkije – all-lodging.com (11)

Bekijk alle foto's

Side Apart Hotel

📍 1112 Sk. Yal\u0131 Mahallesi, Defne Defnem

Er zijn 28 kamers met een patio en een kleedruimte. Sommigen ervan bieden een PC en een flatscreen TV met satellietzenders samen met koffie- en theevoorzieningen. De leuke details zijn onder meer een stenen open haard samen met een bank en een bureau. Voor meer comfort worden een haardroger en badlakens samen met een inloopdouche en een apart toilet verstrekt.

Het aparthotel is perfect gelegen binnen 2 km van het Museum van Side. Het pand bevindt zich tevens binnen 2 km afstand van de Antieke stad Side in Side.

Om uw historisch bewustzijn te verrijken kunt u het Romeins theater bezoeken op afstand van 2 km van het hotel.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

Familievriendelijke appartementen in Side

Voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en handige accommodatie, bieden de familievriendelijke appartementen in Side de perfecte oplossing. Met ruime indelingen, kindvriendelijke voorzieningen en een scala aan recreatieve activiteiten, is er voor elk gezinslid iets te genieten.

Appartementen in de buurt van historische bezienswaardigheden

Voor geschiedenisliefhebbers en culturele ontdekkingsreizigers zijn er appartementen in Side die gunstig gelegen zijn nabij de oude ruïnes, tempels en amfitheaters die de rijke geschiedenis van deze regio weerspiegelen. Verken de fascinerende bezienswaardigheden en keer terug naar je comfortabele verblijf voor een rustgevende nachtrust.

Moderne appartementen met zwembaden

Ontsnap aan de hitte van de Turkse zomer in een van de moderne appartementen in Side met een verfrissend zwembad. Geniet van een verfrissende duik, ontspan op een ligstoel en geniet van het zonnige weer in alle privacy van je eigen accommodatie.

6 beste Flats in Side, Turkije – all-lodging.com (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 6307

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.